Banner 980x90

Iepazīsies ar Valkas Mākslas skolu

Piektdien, 20.septembrī, Eiropas Teritoriālās Sadarbības dienas ietvaros Valkas Mākslas skolu apmeklēs Igaunijas - Latvijas programmas projektu ieviesēji no abām valstīm, pilsētas informācijas portālam Valka24.lv pavēstīja Valkas novada domes
sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.

Arī Mākslas skolas projekts "Art School "Walk" (Valkas Mākslas skolas, kā kopēja pārrobežu mākslas izglītības centra attīstība) ir viens no programmā ieviestajiem projektiem. Mākslas skolā projektu ieviesējiem būs iespēja iepazīties ar Valkas Mākslas skolas projekta prezentāciju un piedalīties radošā procesā, kad ideja top par mākslas objektu.

Šogad teritoriālās sadarbības programmas visā Eiropā svinēs jau otro Eiropas sadarbības dienu. Pagājušā gada pasākumi noritēja veiksmīgi, un tāpēc tika nolemts turpināt šo tradīciju arī šogad.

Igaunijas - Latvijas programma piedalīsies 2013.gada Eiropas sadarbības dienā ar pasākumiem, kas atspoguļos programmas finansētos projektus. Pagājušajā gadā Igaunijas - Latvijas Programma demonstrēja dokumentālo filmu, kurā četri studenti - divi no Latvijas un divi no Igaunijas – satiekas uz robežas un dodas kopīgi apceļot abas valstis.

Šogad doties Igaunijas - Latvijas piedzīvojumu ceļojumā aicināts ikviens, kam ir brīva diena un vēlme pavadīt to ceļā. Igaunijas - Latvijas programma aicina visus draugus un partnerus Eiropas sadarbības dienu svinēt kopā un 20.septembrī doties aizraujošā piedzīvojumu ceļojumā pa Ziemeļlatviju un Dienvidigauniju.

Tas vienlaicīgi sāksies četrās vietās abās valstīs, tā laikā būs iespējams pieredzēt daudz ko interesantu, un tas noslēgsies kādā vietā netālu no Igaunijas - Latvijas robežas, kur visi piedzīvojumu ceļojuma dalībnieki satiksies.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)