Banner 980x90

Gatavojas Kārķu pagasta svētkiem

Foto: Valka24.lv
Foto: Valka24.lv
12. un 13.augustā Kārķos notiks pagasta svētki, kuros būs kultūras, izklaides un sporta aktivitātes. Būs jau tradicionālas lietas, taču paredzams arī daudz jaunu aktivitāšu un pārsteigumu.

Kā atslēgas vārdi šā gada pasākumam būs – spilveni, durvis un deficīts.

Kāpēc spilveni?

Jau trešo gadu pagasta pārvaldes vadītājs ar komandu sestdienas rītā dodas modināt pagasta iedzīvotājus. Šogad šim pasākumam dots nosaukums "Nost no spilvena!". Jau no plkst.6.00 satiktajiem iedzīvotājiem rīts sāksies ar možu kafiju un labu noskaņojumu visai dienai. Iepriekšējā dienā – piektdien, 12.augustā plkst.13.00 visi interesenti aicināti ar ziediem un dažādiem materiāliem piedalīties Dabas koncertzāles rotāšanā, kur katram būs iespēja profesionālas floristes vadībā izveidot savu puķu spilventiņu, kas būs arī kā lieliska svētku dekorācija.

Kāpēc durvis?

Jebkuras durvis sevī glabā kādu noslēpumu, aiz tām kāds mīt. Mēs vēlamies, lai aiz svētku durvīm mīt dzīves un kopā būšanas prieks. Visu svētku laikā būs iespējams tautas nama kamīnzālē aplūkot izstādi "Kārķu durvis" un piedalīties viktorīnā – uzmini, kur ir šīs durvis?

Kāpēc deficīts?

Sestdien, 13.augustā, plkst.18.00 pie Dabas koncertzāles būs vakara tirdziņš "Deficīts" ar vietējo mājražotāju un bufetnieces piedalīšanos. Pie bufetnieces ikvienam būs iespēja nopirkt kopēju biļeti uz vakara koncertu "No maliņu maliņām", kas notiks plkst.19.00 (koncerta laikā būs arī sporta sacensību uzvarētāju apbalvošana) un balli, kurā no plkst.22.00 spēles grupa "Deficīts". Visu biļešu īpašnieki plkst.20.00 piedalīsies atraktīvā izlozē ar īpaši sarūpētām balvām. Kā tas notiks, lai paliek noslēpums.

Kultūras aktivitātes

Piektdien, 12.augustā, plkst.20.00 Dabas koncertzālē notiks Beverīnas novada Kauguru pagasta amatierteātra "Vīzija" A. Upīša viencēlienu "Dzimumdienas rītā" un "Ragana" izrādes. Sestdien, 13.augustā, uz šīs pašas skatuves plkst.11.00 būs iespēja noskatīties Kārķu tautas nama bērnu teātra izrādi "Ezīša Pukšķīša dāvana". PLkst.19.00 koncerts "No maliņu maliņām" ar bijušo kārķēniešu un to, kuriem šeit dzīvo vecāki un vecvecāki piedalīšanos.

Sporta aktivitātes

Sporta aktivitātes aizsāksies piektdien, 12.augustā, plkst.18.00 ar tautas volejbolu (4:4) .

Sestdien, 13.augustā, plkst.8.00 tautas namā notiks zolītes turnīrs, plkst.12.00 Dabas koncertzālē svinīga ceremonija un sporta sacensību atklāšana. Pulksten 12.30 bērniem piepūšamās atrakcijas, visām vecuma grupām individuālās un jautrības stafetes (jauktas komandas). Plkst.15.00 minionu triatlons bērniem, plkst.16.00 mini triatlons pieaugušajiem (skriešana, šķēršļu pārvarēšana, braukšana ar velosipēdiem).

Sīkāka informācija: 
26280656 - pagasta pārvaldes vadītājs Pēteris Pētersons (par svētku norisi kopumā) 
26365892 - tautas nama vadītāja Dace Pieče (par kultūras aktivitātēm un darbnīcu "Puķu spilventiņi)
20240606 - brīvā laika organizatore Silva Aušte (par sporta aktivitātēm)
26068289 - lauku tūrisma speciāliste Sandra Pilskalne (par mājražotāju tirdziņu)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)