Banner 980x90

Gaidāma Valkas novada pludmales volejbola tūre 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No svētdienas, 10.jūlija līdz 14.augustam notiks Valkas novada pludmales volejbola tūre. Sacensības norisināsies piecos posmos, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Pirmais posms notiks 10. jūlijā Kārķos, 2. posms 23. jūlijā Valkas pagasta Lugažos, 3.posms 31. jūlijā Vijciemā, ceturtais 7. augustā Ērģemē, savukārt 5. posms 14. augustā Valkas pludmales volejbola centrā.

Komandu reģistrācija no plkst.10.00 līdz plkst.10.30, to izloze plkst.10.40. Sacensību sākums plkst.11.00.

Sacensībās varēs piedalīties ikviens volejbola spēles cienītājs. Katrā komandā atļauts pieteikt trīs spēlētājus. Sacensībās varēs izvēlēties sev vēlamo grupu Tautas vai Meistaru grupu. 

Dalības maksa 6 eiro no komandas.

Pieteikumus var sūtīt uz e-pastu: sports@valka.lv, tajā norādīt komandas nosaukumu un spēlētāju vārdus, uzvārdus. Komandas dalībniekiem vēlami vienādas krāsas krekliņi.

 

Sacensības organizē un vada Valkas novada dome sadarbībā ar pagastu sporta organizatoriem. Sacensību galvenais tiesnesis: Māris Koops, sekretāre: Vēsma Selga.

 

Volejbola tūres mērķi un uzdevumi ir veicināt visa vecuma cilvēku iesaistīšanos aktīvā nodarbē, popularizēt pludmales volejbolu, kā sporta veidu, un virzīt iedzīvotājus veselīgam un aktīvam dzīvesveidam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)