Banner 980x90

FK VALKA - FK Smiltene-BJSS 3:3 (0:1)

Latvijas 2.līgas 2010.g. čempionātā futbolā,Vidzemes reģionā, pirmajā spēlē FK VALKA savā laukumā uzņēma FK Smiltene-BJSS. Spēle beidzās ar rezultātu 3:3.
FK VALKA labā vārtus guva Konstantins Belovs (1:1), Jānis Jurģis (2:3), Mareks Cibuļskis (3:3).

FK Smiltene-BJSS vārtu guvēji šajā spēlē Mārtiņš Veģeris, Elvis Teremko un Dāvis Gaigals.

"Abas komandas parādīja pavasarīgi ļoti blāvu futbolu. FK VALKA sāka "iekustēties" otrajā puslaikā, kad tika izdarītas daudzas spēlētāju maiņas. Liels paldies jāsaka FK VALKA faniem, kuri diezgan kuplā pulkā skaļi atbalstīja savu klubu arī pie rezultāta 1:3, tas ļoti līdzēja. Klubs tic, ka nākošajā mājas spēlē 30.maijā plkst.14.00, tiekoties ar FK Limbaži, Valkas pilsētas stadionā būs vēl vairāk līdzjutēju", FK VALKA menedžeris Ivars Meļķis.
{baneris}
8.maijā plkst.15.00 FK VALKA izbraukumā tiekas ar FK Aizkraukle.

Latvijas 2.līga, Vidzemes reģions. 2010.g.sezona.

SK "Upesciems"
OSC/FK 33 (Ogre)
FK VALKA
"Bebri" (Staicele)
FK Priekuļi
FK "Alberts"(Rīga)
FK Aizkraukle
FK Smiltene-BJSS
FK Ērgļi
FK Limbaži
FK Fortuna (Ogre)

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)