Banner 980x90

FK VALKA - Aizkraukle 2:0 (1:0)

Pirmo izbraukuma spēli Latvijas 2.līgas čempionātā futbolā Vidzemes reģionā aizvadījuši FK VALKA futbolisti, kuri tikās ar FK Aizkraukle un izcīnīja uzvaru ar 2:0.
Pirmajā puslaikā pēc lieliskas tālas Sergeja Kozlova piespēles guva Sergejs Thielemann. Spēle aizritēja diezgan līdzīgi, pa brīžiem ļoti bīstami uzbrūkot valcēniešiem.

Otrajā puslaikā FK VALKA labā vārtus guva Vadims Cimbaļuks.
{baneris}
"Spēle sākās pasmagi mūsu futbolistu izpildījumā,bet ātri viņi aprada ar pielijušo laukumu un aizvadīja daudz skatāmāku futbolu nekā pirmajā spēlē savā laukumā. Tāls gan ir ceļš līdz Aizkrauklei, bet puišiem ļoti patīk šeit uzspēlēt", tā Ivars Meļķis.

Nākošo spēli FK VALKA aizvadīs Izbraukumā 22.maijā plkst.14.00 tiekoties ar FK Ērgļi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)