Banner 980x90

FK Ērgļi - FK VALKA 3:4 (1:1) - papildināts

Savu otro spēli izbraukumā Latvijas 2.līgas čempionātā futbolā Vidzemes reģionā aizvadījuši FK VALKA futbolisti, Ērgļos tiekoties ar līgas debitantiem FK Ērgļi un izcīnot grūtu uzvaru ar rezultātu 4:3.
Pirmajā puslaikā valcēniešus vadībā izvirzīja Konstantins Belovs, bet prieki bija īsi. Drīz vien ar lielisku sitienu no soda laukuma stūra, panākot 1:1, atzīmējās Jānis Sūna. Tā arī kā pa viļņiem pagāja viss pirmais puslaiks.

Otro puslaiku FK VALKA sāka vareni, piecu minūšu laikā panākot 3:1 (vārtus guva Mareks Cibuļskis un Aleksejs Thielemann). Un tad jau viss aizgāja kā tas šo sezonu ierasts, komanda aizgāja aizsardzībā un ilgi nebija jāgaida, vispirms Ints Radziņš panāk 2:3 un ap puslaika vidu ar teicamu, tālu sitienu Elvijs Liepiņš jau rezultātu izlīdzina 3:3.

Pēdējais vārds spēlē tomēr pieder Valkas futbolistiem 4:3 (Raimonds Dūmiņš).
{baneris}
"Priekš sezonas sākuma jau it kā viss būtu diezgan labi, zinot mūsu komandas lēno "iešūpošanos". Tas nav attaisnojums, ka šajā spēlē dažādu iemeslu dēļ nepiedalījās pieci futbolisti,kuri lieti noderētu izdarot spēlētāju maiņas. Domāju, ka pēc spēles sasauktā "piecminūte", kurā savu vārdu teica spēlējošais treneris Agnis Kārkliņš, lieti noderēs turpmākajās spēlēs," tā kluba menedžeris Ivars Meļķis.

Nākošo spēli FK VALKA aizvadīs savā laukumā 30.maijā plkst.14.00 tiekoties ar FK Limbaži. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)