Banner 980x90

Dālderis: Veids, kādā Āboltiņa iekļuva Saeimā, nenāk par labu Vienotībai

Partijas "Vienotība" priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas darbs partijas un arī 11.Saeimas vadībā bijis ļoti profesionāls, tādēļ ir labi, ka viņa tomēr ir iekļuvusi Saeimā, tomēr veids, kā tas notika, nebija labākais. Šādu viedokli intervijā "Rietumu radio" pauda Saeimas deputāts Ints Dālderis (V).

"Man pašam būtu daudz jautājumu Junkura kungam, kā tik pēkšņi var mainīties domas," sacīja Dālderis. "Man kā "Vienotības" deputātam nešķiet, ka ir labi nodot zvērestu un pēc dažām minūtēm to uzreiz lauzt. Tas nenāk par labu ne politikas procesam, ne valstij, ne arī pašai "Vienotībai"."

Dālderis noliedza, ka pēc Saeimas vēlēšanām uz viņu būtu izdarīts spiediens atteikties no deputāta mandāta par labu Āboltiņai.

"Kad pie sevis pārdomāju, vai organizācijas labā vai citu iemeslu dēļ atteiktos no mandāta, secināju, ka tas nav pieņemami ne no viena aspekta. Vienīgo spiedienu izjutu no masu medijiem, ja tā varētu izteikties, - nekāda cita spiediena vai mudinājuma nolikt deputāta mandātu nebija," sacīja Dālderis.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka Āboltiņa Saeimas vēlēšanās neguva pietiekami lielu atbalstu un par Saeimas deputāti kļuva mandātu nolikušā partijas pārstāvja Jāņa Junkura vietā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)