Banner 980x90

BK "Valka/Valga" iekļūst izslēgšanas spēlēs

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Basketbola klubam "Valka/Valga", pirmo reizi startējot Aldaris Latvijas Basketobla līgā 2015/2016.gada sezonā, jau savā debijas sezonā izdevies izcīnīt vietu starp labākajām sešām komandām un turpināt cīņu ceturtdaļfinālā, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja kluba pārstāvis.

Regulāro sezonu Valkas klubs noslēdza 20 spēlēs izcīnot 11 uzvaras. Ceturtdaļfinālā pretī "Valka/Valga" klubam stāsies titulētais "VEF Rīga" klubs, kurš pamatturnīru noslēdza 3.vietā, 20 spēlēs tiekot pie 15 panākumiem.

"Valka/Valga" komandā izteikts līderis ir Jurijs Aleksejevs gūstot vidēji 16.3punktus spēlē, izcīnot 9.4 atlēkušās bumbas un atdodot 3.7 piespēles.

Ceturtdaļfināla uzvarētājs tiek noskaidrots, līdz kāda no komandām gūst trīs uzvaras. 

Pirmā spēle notiks Rīgā 30.aprīlī plkst.17.00 uz kuru tiek organizēts līdzjutēju/fanu busiņš no Valkas. Vietu skaits ierobežots, lūgums iepriekš pieteikties, zvanot Ingaram, telefons - 26363185. Izbraukšana no Valkas plkst.11.00. Ceļš bezmaksas, jāiegādājas tikai biļete uz spēli, kuras cena ir no 2.00 - 4.00 €.  

Nākamā spēle notiks mājās Valgas sporta hallē 2.maijā plkst.19.00 uz kuru aicināti visi klātienē atbalstīt savu komandu. Līdzjutējiem jāņem vērā, ka visas izslēgšanas spēles tiks translētas arī video tiešraidē straume.lmt.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)