Banner 980x90

Augustā notiks tradicionālais "Valkas – Valgas kauss futbolā 2016"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 19. līdz 21.augustam Valkas un Valgas pilsētās notiks starptautiskais turnīrs futbolā 2002. un 2005.gadā dzimušajiem bērniem un jauniešiem, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes Sporta un jaunatnes lietu daļas vadītāja Kristīne Karole.

Spēles norisināsies no 19.augusta, taču oficiālā atklāšanas ceremonija paredzēta 20.augustā plkst.19.00 Valkas pilsētas stadionā.

Šī turnīra mērķis ir popularizēt futbolu bērnu un jauniešu vidū, pieredzes apmaiņa starp futbola skolām un klubiem dažādās valstīs, kā arī jauno futbolistu meistarības pilnveidošana.

Turnīru organizē Valkas un Valgas pašvaldības, kuras jau ik gadu aicina futbola skolas un klubus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kā arī citām valstīm.

Šogad turnīrā dalību pieteikušas komandas no Latvijas, Igaunijas, Izraēlas, Beļģijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Polijas.

Ceremonijā paredzēta komandu svinīgā parāde, priekšnesumi un dvīņu pilsētu Valkas un Valgas vadītāju svinīgās uzrunas, kā arī futbola spēle starp dalībnieku futbola komandu treneriem.

Futbola spēles notiks Valkas un Valgas pilsētu stadionos, spēļu sākums no plkst.9"00. Spēļu grafiki būs ievietoti "www.valka.lv" sadaļā sports augustā neilgi pirms turnīra norises.

Ieeja – bez maksas. Turnīra norisē iespējamas izmaiņas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)