Banner 980x90

Augustā notiks melodiskās mūzikas svētki "Vilciens Rīga-Valka"

Valka24.lv
Valka24.lv
6.augustā no plkst.18.00 Valkas brīvdabas estrādē jau trešo gadu notiks melodiskās mūzikas svētki "Vilciens Rīga-Valka", aģentūru LETA informēja Valkas pilsētas kultūras nama pasākumu organizatore Līga Šnuka.

Svētku laikā būs iespēja baudīt dažādu žanru mūziku. Popa, roka, šlāgermūzikas, kantri cienītāji - katrs savai gaumei atradīs ko piemērotu.

Svētku laikā paredzētas arī grupas "Bumerangs" 30 gadu jubilejas svinības. Tā vienlaicīgi arī būs vienīgā iespēja šogad dzirdēt grupu muzicējam.

Tāpat šogad jaunums ir arī melodiskās mūzikas raidījuma "Vilciens Rīga-Valka" skatītāju balsojuma līderu apbalvošana. Raidījumā kanālā "Re:tv" ik nedēļu vairāk nekā gada garumā mākslinieki un radošas personības tika aicinātas uz sarunu, lai ne tikai uzzinātu par viņu karjeras aizsākumiem, mūziku un mīlestību uz to, bet arī lai klausītos viņu skaņdarbus un ļautu skatītājiem iepazīt dažādus mūzikas žanrus.

Dažādu žanru mūziku būs iespēja baudīt arī koncertā-ballē 6.augustā Valkas brīvdabas estrādē, jo muzicēs grupas "Rock'n'Berries", "Melns uz balta", "Kokteilis", "Mākoņstūmēji", "Big Al&"The Jokers", "Kreicburgas ziķeri", "Retro" un citas.

Biļetes iepriekšpārdošanā iespējams iegādāties Valkas pilsētas kultūras nama kasē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)