Banner 980x90

Alūksnē notiks "Ghetto Basket" turnīrs

Pirmdien, 8.jūlijā, ielu kultūras un sporta kustība "Ghetto Games" Alūksnē rīkos basketbola sacensības. Pilssalas stadionā savu spēlēt prasmi basketbolisti varēs pierādīt "Ghetto Basket" turnīrā, kas sāksies plkst.18.00.

Reģistrēšanās spēlēm notiks no plkst.17.00 līdz 18.00. "Ghetto Basket" turnīrā dalībnieki sacentīsies vairākās vecuma grupās - vīrieši, kas dzimuši 1996.gadā un vecāki, U16 grupā - 1997.gadā dzimuši puiši un jaunāki, U14 grupā - 1999.gadā dzimušie un jaunāki, U12 grupā - 2001.gadā dzimušie un jaunāki puiši. "Ghetto Basket" sacensībās atsevišķā grupā iespēja sacensties būs arī daiļā dzimuma pārstāvēm.

Tradicionāli "Ghetto Basket" dalībnieki vīriešu grupā cīnās par "Ghetto Family" un Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" basketbolista Andra Biedriņa dāvāto braucienu uz Ņujorku, kas nozīmē iespēju klātienē vērot NBA spēli. Šo braucienu kā balvu jau ieguvusi Jelgavas komanda "Armet", kā arī 2011.gada īpašā "Ghetto Basket" turnīra uzvarētāji no Rīgas - komanda "Mazais".

Pērn Alūksnē "Ghetto Basket" turnīrs notika divas reizes - jūlijā, kā arī augustā pilsētas svētku ietvaros. Kopā abās sacensībās savu basketbola spēlēt prasmi pierādīja 64 vīriešu un sieviešu komandas, startējot vairākās apakšgrupās.

Kā zināms, piektajā sezonā ielu kultūras un sporta kustība "Ghetto Games" rīko turīnus nevien savā mītnes vietā - Rīgā, Grīziņkalna skeitparkā, bet arī daudzās Latvijas pilsētās, tostarp Rēzeknē, Dobelē, Salaspilī, Valmierā un citviet. Vasaras sezonā iecerēti arī trīs lieli pasākumi - 9.jūlijā Grīziņkalnā starptautiskais "Sprite Slam dunk" konkurss ar pasaules līmeņa sportistu piedalīšanos, no 8.līdz 11.augustam Ventspilī tiks rīkots starptautiskais ielu kultūras, sporta un mūzikas "Ghetto Games festivāls Ventspilī". Sezona noslēgsies ar vērienīgo pasākumu 31.augustā Rīgā, 11.novembra krastmalā.

"Ghetto Games" sezonas galvenie partneri: "Rīgas Brīvostas pārvalde", "Latvijas Universitāte", basketbola klubs "VEF Rīga".

"Ghetto Games" atbalsta: Latvijas Tautas Sporta asociācija, "adidas", "Sport2000", "Mārtiņa Beķereja", "Red Bull", "Druvas saldējums", "Būvniecības ABC", tipogrāfija "McĀbols", "Papyrus", "Garnier", "Sporta Punkts", "Veselības Fabrika", "Plunkšķis", "RE Autoclub", Rīgas dome, Ventspils Sporta pārvalde un olimpiskais centrs "Ventspils", Jēkabpils pilsētas pašvaldība, Jēkabpils Jauniešu dome, Alūksnes novada dome, Ķekavas novada pašvaldība, Dobeles novada dome, Siguldas novada dome, Saulkrastu novada dome, Valmieras pilsētas dome, Salaspils novada dome, Rēzeknes novada dome, Jūrmalas novada dome, Preiļu novada dome, Talsu novada dome, olimpiskais centrs "Limbaži", TC "Liiba", TC "Oga", Latvijas Florbola savienība, "Sprite", Aerodium, Latvijas Futbola federācija, pilsētas portāls www.aluksne24.lv.

Informatīvi atbalsta: LTV7, Draugiem.lv, TVNet, Spin FM, Sportacentrs.com, Vesti Segodna, Subbota, JCDecaux, žurnāls "Sports".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)