Banner 980x90

Albergs plāno sakārtot savu saimniecību

Līdzšinējais Valkas novada priekšsēdētājs Kārlis Albergs tuvākajā laikā plāno atpūsties no politikas un vairāk pievērsties savas zemnieku saimniecības sakārtošanai, meža apstrādei un rūpēm par bišu dravu, kam iepriekš nav izdevies atrast pietiekami daudz laika, aģentūrai LETA atklāja pats Albergs.

"Katrā ziņā - ko darīt, man netrūks, un pa vidu arī atpūtīšos," norādīja Albergs, atzīmējot, ka atpūta laiku pa laikam varētu būt arī kāds ārzemju ceļojums, taču domu pastāvīgi uzturēties ārpus Latvijas Albergs nekad neesot pieļāvis.

Sarunā ar aģentūru LETA viņš arī atklāja, ka nepieciešamības gadījumā noteikti sniegtu savu konsultāciju arī novada domei un labprāt palīdzētu, tomēr pats ar politiskas dabas jautājumiem savu ikdienu vairs nesaistīšot. Domei esot izvirzīti skaidri mērķi un stratēģija, pārējais lielākoties esot tikai darīšanas jautājums, norādīja Albergs.

Jau iepriekš sarunā ar aģentūru LETA Albergs bija norādījis, ka, viņaprāt, jau gana ilgs laiks domē ir nostrādāts gan savulaik rajona padomē kā priekšsēdētājam, gan kā izpilddirektoram, gan tagad novada domes priekšsēdētājam, tādēļ arī viņš nolēmis no aktīvās politikas aiziet, dodot vietu jauniem cilvēkiem.

LETA jau ziņoja, ka 20.jūnijā Valkas novada domes jaunievēlēto deputātu sastāvs par domes priekšsēdētāju ievēlēja kādreizējo domes vadītāju Ventu Armandu Kraukli (Vidzemes partija). Šajās vēlēšanās Vidzemes partijai jaunajā Valkas novada domē ir deviņas vietas no 15, bet nacionālajai apvienībai, kā arī "Vienotības" un Latvijas Zemnieku savienības apvienotajam sarakstam katram pa trim vietām.

Albergs šajās vēlēšanās nekandidēja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)