Banner 980x90

Aicina pieteikties brīvprātīgos Latvijas – Igaunijas skrējienam

Smiltene24.lv
Smiltene24.lv
Sestdien, 16.aprīlī pa Valgas un Valkas pilsētu ielām notiks starptautiskais "Latvijas – Igaunijas skrējiens". Skrējiens ir veltīts agrākajam augstu sasniegumu sportistam Pāvelam Loskutovam, bet šogad mainījis nosaukumu un arī formātu, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Šogad dalībnieki spēkiem mērosies 5 km un 10 km distancēs. Lai nodrošinātu sacensību kvalitāti un drošību, nepieciešami brīvprātīgo resursi.

Pats galvenais brīvprātīgā uzdevums būs nodrošināt drošību sacensību trasē un vajadzības gadījumā arī dalībnieku reģistrācija sacensību vietā.

Pieteikties par brīvprātīgo var no vismaz 13 gadu vecuma. Tiem jauniešiem, kuri ir Valkas novada domē saņēmuši brīvprātīgo uzskaites grāmatiņas, šī būs vēl viena lieliska iespēja papildināt ierakstu. Pašvaldība aicina pieteikties arī pieaugušos. Pieteikšanās līdz ceturtdienai, 14.aprīlim, plkst.16.00. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)