Banner 980x90

Zemkopības ministrs dosies darba vizītē uz Valku

Rīga, 29.maijs, LETA. Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS) trešdien, 30.maijā, dosies darba vizītē uz Valku, aģentūra LETA uzzināja Zemkopības ministrijā (ZM).

Valkā Dūklavs piedalīsies Zemkopības ministrijas (ZM) un Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra rīkotajā informatīvajā seminārā par Kopējās lauksaimniecības politikas (KLP) attīstību pēc 2020.gada un Lauku attīstības programmas (LAP) aktualitātēm 2018.gadā.

Tāpat seminārā ZM speciālisti informēs par siltumnīcefekta gāzu emisiju (SEG) ierobežošanas pasākumiem augkopības un lopkopības saimniecībās, bet valsts SIA "Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi" pārstāvji stāstīs par valsts un valsts nozīmes meliorācijas sistēmu atjaunošanu un uzturēšanu.

Savukārt Lauku atbalsta dienesta pārstāvji informēs par aktualitātēm atbalsta pasākumos, bet "Attīstības finanšu institūcijas "Altum" pārstāvji informēs par valsts atbalsta programmām uzņēmējdarbības attīstībai laukos.

Seminārs norisināsies Valkas novada pašvaldības namā, Beverīnas ielā 3, Valkā un sāksies plkst. 10.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)