Banner 980x90

Valkas un Valgas baznīcās notiks Vasaras mūzikas festivāls

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
No sestdienas, 2.jūlija līdz 23.jūlijam notiks Valkas un Valgas četru baznīcu Vasaras mūzikas festivāls, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Smane.

Festivāls būs starptautisks pasākums, jo koncerti notiks gan Valkas, gan Valgas baznīcās. Tajā piedalīsies mūziķi no Igaunijas, kā arī Šveices. Festivāls būs iespēja ne tikai dzirdēt dažādus māksliniekus, bet arī iepazīt abu dvīņu pilsētu dievnamus.

Festivāls tiks atklāts 2.jūlijā plkst.17.00 Svētā Izidora Valgas pareizticīgo baznīcā ar koncertu "Dziedam tev". Tajā uzstāsies vokālais ansamblis "Orthodox singers".

Nākamais koncerts gaidāms 8.jūlijā plkst.18.00 Valkas Lugažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā, kur koncertu sniegs tenors Andrejs Bogatšs, klarnetists Madis Kari un klavieres spēlēs Pīja Paemuru.

Savukārt Valgas Svētā Jāņa baznīcā notiks četri koncerti. Pirmais būs 9.jūlijā plkst.13.00, un tajā uzstāsies Arete Tēmeta (soprāns), Nēme Ots (trompete), Tīja Tenno (ērģeles). Otrais koncerts notiks 15.jūlijā plkst.18.00. Tajā klausītājus priecēs Šveices mākslinieki - flautiste Varena Stefena un ērģelnieks Olivers Eizenmans.

16.jūlijā plkst.17.00 atkal uzstāsies ērģelnieks no Šveices Eizenmans. Savukārt ceturtais koncerts notiks 17.jūlijā plkst.21.00, tajā koncertu sniegs čellu kvartets "C JAM".

Koncertcikls noslēgsies 23.jūlijā ar koncertu Valgas Romas katoļu Svētā gara baznīcā plkst.17.00. Tajā uzstāsies čellists Andreass Lends un akardeonists Allans Jakobi.

Biļetes uz koncertiem iespējams iegādāties stundu pirms koncerta. Vairāk informācijas pieejams majaslapā "www.valga.ee".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)