Banner 980x90

Valkā notiks trešais posms MTB jeb kalnu riteņbraukšanā

Foto: Facebook.com/ SĪKUMtirgus CĒSĪS
Foto: Facebook.com/ SĪKUMtirgus CĒSĪS
Sestdien, 13.augustā Valkā pie atpūtas vietas "Zāģezers" notiks sacensību seriāla "Valkas četrcīņa - 2016" trešais posms MTB jeb kalnu riteņbraukšana, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informē Valkas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Smane.

Sacensību reģistrācija un numuru izņemšana no plkst.9.30 līdz plkst.10.40. Starts tiks dots plkst.11.00.

Distances garumi būs 42 km (lielā četrcīņa), 21 km (mazā četrcīņa) un 10 km (veselīgas tautas klase), kā arī notiks sacensības bērniem no 3 līdz 9 gadu vecumam.

Iepriekš reģistrējoties līdz 12.augustam plkst.14.00, dalības maksa sākot no 0,30 eiro bērniem, 1 eiro pieaugušajiem. Sacensību dienā dalības maksa būs lielāka.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam - bez maksas. Pensionāriem būs piemērota atlaide. Iepriekšēja reģistrācija un vairāk informācijas par vērtēšanas sistēmu un noteikumiem "www.valka.lv" sadaļā sports. 

Sacensības organizē un atbalsta Valkas novada dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)