Banner 980x90

Valkā notiks ikgadējais skriešanas un nūjošanas pasākums "Lieldienu zaķis"

Foto: Facebook.com/ Kontra Mini Gorzow
Foto: Facebook.com/ Kontra Mini Gorzow
Pirmdien, 28.martā pie Valkas pilsētas kultūras nama notiks par tradīciju kļuvušais skrējiens – pārgājiens "Lieldienu zaķis 2016", pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Dalībnieku reģistrācija no plkst.11.00, starts plkst.12.00.

Aicināti piedalīties visu vecumu Valkas novada un arī citu novadu iedzīvotāji! Īpaši aicināti nūjotāji, kuri ierasto skriešanas distanci varēs izbaudīt nūjojot. Distances garums – 3, 3 km.

Būs arī bērnu skrējiens apkārt Lugažu laukumam līdz 6 gadu vecumam, distances garums – 600 m. Starts tiks dots neilgi pēc lielās distances starta. Visi bērni, kuri finišēs, saņems mazas, saldas pārsteiguma balvas.

Kā ierasts, ar īpašām pārsteiguma balvām tiks apbalvoti dalībnieki par oriģinālākajiem tērpiem (1 sieviete vai meitene un 1 vīrietis vai zēns), kā arī lielākie darba kolektīvi. 

Dalības maksa: viena krāsota Lieldienu ola.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)