Banner 980x90

Šonedēļ Valkā pasākumā "Latvijas karavīrs laikmetu griežos" pulcēsies vairāk nekā 200 jaunieši

Rīga, 29.okt., LETA. Valkā no 1.novembra līdz 2.novembrim notiks pasākums "Latvijas karavīrs laikmetu griežos", kurā tiksies vairāk nekā 200 jaunieši, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes Elektronisko plašsaziņas līdzekļu speciāliste Dace Pūce.

Pasākumā piedalīsies jaunieši vecumā līdz 18 gadiem no dažādām Latvijas jaunatnes organizācijām - no Jaunsardzes, biedrības "Latvijas mazpulki", biedrības "Latvijas skauti un gaidas", Valkas novada skolu jaunieši un jaunieši no Jaunsardzes sadraudzības organizācijām Igaunijā un Lietuvā.

Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija, LRA) pauda, ka tas ir simboliski un loģiski, ka valsts simtgadē šāds patriotisks pasākums notiek tieši Valkā, jo Valkā 1917.gadā tika ielikti pamati Latvijas valstij.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)