Banner 980x90

SIA "Izoterms" – metālapstrāde, metāla konstrukcijas, metāla loksnes

Ļoti bieži gadās situācijas, kad dažādu metāla konstrukciju izgatavošanai ir grūti atrast vajadzīgos izejmateriālus un gatavās detaļas, kas saistīts ar gatavo izstrādājumu augstajām izmaksām, neatbilstošu kvalitāti un daudziem citiem faktoriem. Šādos gadījumos lieti noder metālapstrāde

Metālapstrāde

Ļoti bieži gadās situācijas, kad dažādu metāla konstrukciju izgatavošanai ir grūti atrast vajadzīgos izejmateriālus un gatavās detaļas, kas saistīts ar gatavo izstrādājumu augstajām izmaksām, neatbilstošu kvalitāti un daudziem citiem faktoriem. Šādos gadījumos lieti noder metālapstrāde. Tas ir komplekss tehnoloģiskais process, kas, ar speciālām mehāniskām un termiskām apstrādes metodēm piešķirot metālam noteiktu formu, izmērus un struktūru, tiek pielietots dažādu mazgabarīta un lielgabarīta metāla konstrukciju vai detaļu izgatavošanai, turklāt īsos termiņos.

Metālapstrāde ir pamats visdažādākajiem ražošanas procesiem un tiek uzskatīta par nozari ar augstu pievienoto vērtību. Tā aptver plašu pielietojuma spektru, sākot no mazu detaļu rūpniecības un beidzot ar ēku, tiltu un kuģu būvniecību. Arī mašīnbūve un metālapstrāde ir divi nešķirami jēdzieni. Tieši tāpēc metālapstrādes joma nekad nestāv uz vietas – ik dienu zinātnieki, inženieri un ražotāji pieliek maksimālas pūles šī procesa optimizācijai.

Lai radītu vajadzīgās formas, izmēru un īpašību metāla izstrādājumus, metālapstrādē tiek izmantotas daudzveidīgas metodes, tādas kā  metāla liešana, virpošana, locīšana, frēzēšana, slīpēšana u. c. Būtiskākie nosacījumi, kas jāievēro metālapstrādes procesā, ir drošība, ilgmūžība un kvalitāte. Tāpēc metālapstrāde jāuztic tikai un vienīgi profesionāļiem, kam ir atbilstošas tehnoloģiskās kompetences un mūsdienīgs aprīkojums. Uzņēmums "Izoterms" metālapstrādes nozarē darbojas jau kopš 1991. gada un izceļas ar profesionālu un pieredzes bagātu speciālistu komandu, kas, izmantojot savas zināšanas un modernas ražošanas un apstrādes tehnoloģijas, spēj izgatavot jebkuras sarežgītības metāla konstrukcijas augstā kvalitātē un stingri saskaņā ar pasūtītāja noteiktajiem termiņiem, tādējādi piešķirot klientu projektiem milzīgu pievienoto vērtību.

Lasiet vairāk: www.izoterms.lv

Metāla konstrukcijas

Metāla konstrukcijas ir plaši pielietotas ēku un būvju celtniecībā. Tās ir kā savdabīgs skelets, bez kura nav iedomājama neviena dzīvojamā, komerciālā, rūpniecības vai citas nozīmes ēka. Tāpat metāla konstrukcijas ir neatņemama autotransporta, lidmašīnu, kuģu, tiltu un citu sarežgītu un apjomīgu konstrukciju būvniecības sastāvdaļa.

Galvenās priekšrocības, kāpēc metāla konstrukcijas ir iekarojušas tik augstu pieprasījumu, ir to demokrātiskā cena, vieglais svars un vienlaikus augstā izturības un nestspējas pakāpe, mobilitāte, kā arī izcilā noturība pret ārējās vides negatīvo ietekmi, pateicoties kam ir iespējams radīt ilgmūžīgas būves un arhitektūras šedevrus, kas izdaiļo pilsētvidi un kalpo cilvēkiem no paaudzes paaudzē. Metāla konstrukcijas ir universāls materiāls, kas ļauj ievērojami samazināt celtniecības un ražošanas izmaksas un nodrošināt klientiem nepieciešamo produkciju lielā daudzumā un īsos termiņos.

Metāla konstrukciju ražošana ir SIA "Izoterms" galvenā darbības joma. Mūsdienīgu projektēšanas metožu un tehnoloģiju pielietojums kombinācijā ar uzņēmuma darbinieku izcilo meistarību un ilggadējo pieredzi dažāda sarežgītības līmeņa metālapstrādē ļauj nodrošināt pasūtītājiem augstas kvalitātes produkciju, sākot no smalkākajiem stiprinājumu elementiem, beidzot ar apjomīgām, arī nestandarta, metāla būvkonstrukcijām, ļaujot īstenot jebkuras ražošanas, būvniecības un dizaina ieceres.

Lasiet vairāk: www.izoterms.lv

Metāla loksnes

Metāla loksnes ir pieprasīts metālvelmēšanas izstrādājums būvindustrijā, ko izmanto gan kā iekšējos, gan kā ārējos būvelementus. Tās izceļas ar multifunkcionalitāti, izturību pret dažādiem nelabvēlīgiem vides apstākļiem un vienkāršu apstrādi, kā rezultātā loksnēm tiek piešķirta vajadzīgā forma un kvalitatīvās īpašības tālākai ekspluatācijai.

Metāla loksnes tiek iegūtas divos veidos – ar karstās vai aukstās velmēšanas metodi. Karstā velmēšana tiek pielietota gadījumos, kad nepieciešams nodrošināt paaugstinātus izturības parametrus,  lai metāla loksnes spētu izturēt lielu slodzi un nedeformētos pat pēc daudziem gadu desmitiem. Karstās velmēšanas rezultātā iegūtās metāla loksnes plaši pielieto mašīnbūvē dažādu detaļu un mehānismu izgatavošanai, būvniecībā – jumta segumiem, paaugstinātas izturības starpsienām, metāla veidņiem un citām konstrukcijām, mājsaimniecības preču ražošanā un pat militārajā nozarē.

Savukārt aukstā velmēšana tiek izmantota līdz 12 milimetru plānu metāla lokšņu izgatavošanai. Galvenās jomas, kurās noder šādas metāla loksnes, ir transportlīdzekļu virsbūvju ražošana, sadzīves tehnikas rūpniecība, cauruļvadu sistēmu izgatavošana un celtniecība.

Uzņēmums "Izoterms" ir viens no atzītākajiem un uzticamākajiem celtniecības metālkonstrukciju ražotājiem un piegādātājiem Baltijas tirgū, kas piedāvā īsos termiņos un augstā kvalitātē izgatavot dažādas sarežgītības un gabarītu metālkonstrukcijas, tai skaitā arī metāla loksnes. Realizējot klientu pasūtījumus, uzņēmuma kolektīva galvenā prioritāte ir nevainojamas kvalitātes nodrošināšana, kas tiek panākta, izmantojot minimālu daudzumu metināto savienojumu, kā arī, ar speciālām tehnoloģijām padarot konstrukcijas ugunsdrošas un izturīgas pret korozijas procesiem.

Lasiet vairāk: www.izoterms.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)