Banner 980x90

"Valka/Valga" spēlēs pret "Barons/LDz"

Trešdien, 2.martā, plkst.19.00 Valgas sporta hallē basketbola klubs "Valka/Valga" aizvadīs vienīgo mājas spēli Aldaris Latvijas basketbola līgā marta mēnesī, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja basketbola klubā "Valka/Valga".

"Valka/Valga" klubs tiksies ar "Barons/LDz" basketbolistiem.

Abas komandas vienīgo reizi šajā sezonā tikās novembra vidū Rīgā, kad izbraukumā Valka/Valga klubs bija pārāki ar rezultātu 96:91. Rezultatīvākie spēlētāji bija Jurijs Aleksejevs ar 23 puntiem un Mārtiņš Berķis ar 20 puntiem.

Valkas klubs pēdējās 4 spēlēs ir izcīnījis 3 panākumus un šobrīd ierindojas kopvērtējuma 6.vietā, savukārt Barons/LDz klubs ar 7 uzvarām 23 spēlēs ierindojas kopvērtējuma 8.vietā.

Kā jau ierasts, BK "Valka/Valga" mājas spēlē varēsi piedalīties puslaika skatītāju metienu konkursā un visas ieejas biļetes piedalās pārsteigumu balvu izlozē. 40 sekunžu laikā realizējot četrus metienus no atzīmētajiem punktiem, skatītājs var laimēt 250 eiro. Konkursam jāreģistrējas pirms spēles, aizpildot anketas un iemetot tās loterijas traukā.

Biļetes iespējams iegādāties spēles dienā sākot no plkst.18.​00 Valgas sporta hallē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)