Banner 980x90

"Valka/Valga" aizvadīs pēdējo mājas spēli martā

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Piektdien, 11.martā, plkst.19.00 basketbola klubs "Valga-Valka/Maks&Moorits" pie sevis mājās uzņems Rakvere Tarvas klubu Igaunijas basketbola līgas ietvaros, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informē basketbola klubs "Valga-Valka/Maks&Moorits".

Šī būs pēdējā mājas spēle Valkas klubam martā, kam sekos piecu spēļu izbraukums.

Pēc treneru nomaiņas februāra vidū, kad pie kluba trenera pienākumu pildīšanas stājās Juris Umbraško, klubs ir startējis ar mainīgām sekmēm, kad ir izdevies uzvarēt nomināli spēcīgākas komandas (Valmiera/ORDO, AVIS Rapla), gan zaudējot principiāliem pretiniekiem (Jūrmala Fēnikss, Parnu Sadam) cīņā par labāku pozīciju turnīra tabulā.

Piektdienas pretinieki no Rakveres arī ir vieni no pretiniekiem, ar kuriem notiek sīva spēkošanās par augstāku vietu kopvērtējumā. Abas komandas šajā sezonā ir tikušās 2 reizes un bilance ir neizšķirta 1-1. Zīmīgi, ka abām komandām pretiniekus ir izdevies uzvarēt izbraukumā un Valkas klubs noteikti centīsies lauzt šo tradīciju.

Arī Igaunijas līgas spēlēs skatītājiem ir iespēja piedalīties metienu konkursā un laimēt iespēju iegūt lietošanā Alexela LPG auto uz vienu nedēļu. Katrs konkursanta dalībnieks, neatkarīgi no rezultāta metienos, iegūs savā īpašumā T-kreklu un Alexela basketbola fanu atlaižu karti.
Lai piedalītos konkursā, spēles pārtraukumā Tev jānoķer organizatoru mestā bumba. 24 sekunžu laikā no laukuma centra jāskrien un jāiemet no groza apakšas, no soda metienu līnijas un no trīspunktu metiena līnijas un jānokļūst atpakaļ centrā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)