Banner 980x90

Notiks skrējiens "Valka-Valga"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Piektdien, 9.septembrī, jau 19.reizi tiks dots starts tradicionālajam skrējienam "Valka-Valga", aģentūru LETA informēja sporta speciālists Valkā Māris Koops.

Skrējiena mērķis ir popularizēt skriešanu kā aktīvu dzīvesveidu starp abu valstu iedzīvotājiem. 1. līdz 6.klases skolēniem jāpiesakās skolās pie fiziskās audzināšanas skolotāja, starts no plkst.15 Valgā, Tartu ielā 68 (pie Valgas peldētavas glābšanas stacijas).

Distances garums ir aptuveni 1250 metri. 2003.gadā dzimušajiem un vecākiem starts plkst.18. Distances garums - 4,5 kilometri.

Skrējienam bija iespējama iepriekšējā pieteikšanās līdz 8.septembrim, rakstot e-pastā "rein.leppik@valgamv.ee", bet sacensību dienā no plkst.16.30 līdz 17.30 pie glābšanas stacijas Valgā, Tartu ielā 68. Skrējienā plkst.18 aicināti piedalīties arī nūjotāji.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)