Banner 980x90

Nedēļas nogalē notiks Latvijas - Igaunijas skrējiens 

Foto: Valsts policija
Foto: Valsts policija
Sestdien, 16.aprīlī pa Valgas un Valkas pilsētu ielām notiks starptautiskais "Latvijas – Igaunijas skrējiens", pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Skrējiens ir veltīts agrākajam augstu sasniegumu sportistam Pāvelam Loskutovam, bet šogad mainījis nosaukumu un arī formātu.

Sacensībām reģistrējušies 70 dalībnieki gan no Latvijas, gan Igaunijas.

Starts, kā arī finišs skrējienam un nūjošanai šogad notiks Valgas pilsētas stadionā. Bērnu skrējieni notiks turpat uz vietas stadionā.

Starts bērnu skrējieniem – plkst.11.00; 10 km un 5 km distancēm – plkst.12.00.

Reģistrēšanās skrējienam šeit.

Reģistrēšanās bērnu skrējieniem uz vietas, Valgas pilsētas stadionā no plkst.9.45 līdz plkst.10.45.

Iepriekšēja reģistrēšanās par lētākām dalības maksām līdz ceturtdienai, 14.aprīlim: 7 eiro 10 km un 5 km distancēm. Sacensību dienā - 10 eiro.

Nūjotājiem – 5 km un 10 km distancēm līdz 14.aprīlim: 3 eiro, sacensību dienā -  5 - eiro.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)