Banner 980x90

Latvijas IV Olimpiādē piedalīsies arī Valkas novada sportisti

Valka24.lv
Valka24.lv
Latvijas IV Olimpiādē, kas Valmierā norisināsies no piektdienas, 1.jūlija līdz svētdienai, 3. jūlijam, 94 pašvaldību komandās piedalīsies ap 4000 dalībnieku, no tiem 18 pārstāvēs Valkas novadu, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informē Valkas novada domes Sporta un jaunatnes lietu daļas vadītāja Kristīne Karole.

Valcēnieši sacentīsies tādos sporta veidos kā vieglatlētika, kur novadu pārstāvēs sportisti: Ilona Milberga, Kristaps Āboliņš, Artūrs Meirēns, Artūrs Kriviņš, Arnis Ozoliņš un Dins Demidočkins.

Badmintonā startēs Dāvis Lozda, Dace Šneidere un Vjačeslavs Baskovs. Pludmales volejbolā novada godu aizstāvēs sportisti Gints Švecs un Toms Dandens. MTB riteņbraukšanā piedalīsies Ilgvars Šmits.

Savukārt golfā startēs Māris un Zanda Simanoviči, šahā piedalīsies Māris Koops, Ineta Rutina, Vsevolods Dudzinskis un Andis Strumpe.

Valkas novada komandu vada Sporta un jaunatnes daļas vadītāja Kristīne Karole.

Savukārt Valkas pilsētas stadiona šautuvē no 1. līdz 3. jūlijam gaidāmas ložu šaušanas sacensības, kur startēs labākie sportisti no tuvākiem un tālākiem Latvijas novadiem.

Latvijas IV Olimpiādei ir izvēlēts sauklis "Iedvesmo Latviju! Piedalies, uzvari!, kas radīts ar mērķi vienot sportistus kopējiem sporta svētkiem, veicināt patriotismu, pārsteigt ar sportisko sniegumu, iedvesmot un motivēt citam citu, kā arī mudināt Latviju, tās iedzīvotājus justies lepniem par saviem sportistiem un viņu sasniegumiem.

Jāpiebilst, ka vieglatlētiem Latvijas IV Olimpiāde būs pēdējais atlases posms XXXI Vasaras Olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro, kas norisināsies no 5. līdz 21. augustam.

Latvijas IV Olimpiādi organizē Latvijas Olimpiskā komiteja un Valmieras pilsētas pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministriju. Galvenais sadarbības partneris – Cēsu novada pašvaldība.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)