Banner 980x90

Lasītāja par apkuri Valkā...

Esmu sašutusi, cik vienaldzīgi ir tie, kuriem vajadzētu rūpēties par iedzīvotāju labklājību?!

Kāpēc es nevaru dzīvot siltumā, kāpēc man jādzīvo tik grādos, kā nosaka noteikumi, kurus ir pieņēmuši augstāk sēdošie par mums?

"Valkas Namsaimniekam" ir siltuma programma uzlikta - naktī vispār radiatori vēsi, kad grādi ir ārā zemāk kā dienā un dienā ir knapi remdeni,  kuri nespēj sasildīt telpu siltu. Nav runa par grādiem, man un manam Bērnam ir auksti  :(

Neviens to nesaprot, neviens. Kā var noteikt kā mums dzīvot ? Neesmu nosodītā,  ne parādniece. Vai man nepienākās baudīt siltumu, dzīvot harmonijā ar sevi un apkārtējiem?  Kā es to varu,  ja man ir auksti, negribās no gultas ārā kāpt no rīta,  nav dzīvesprieka. Žēl bērniņu, kuram arī jāsalst, kurš slimo un turpinās jo "Namsaimnieks" nevēlās palīdzēt. Viņiem ir savi noteikumi, no kuriem viņi neatkāpsies, acīmredzot,  vismaz "dziedāja veco dziesmu"...

Nevaru to aptvert, ka cilvēks dzīvo mājā ar malkas apkuri, viņš iekurina tik cik vajag lai ir silti,  Mums tādas izvēles nav, mums esot jāmaina radiatori un logi, ja gribam siltumu. Par kādu naudu??? Ja cilvēki nespēj rēķinus nomaksāt. Man ziemas periodā janvārī bija 95 eiro jāmaksā tikai par apkuri vien,  vēl pacelšot samaksu,  tad dodiet vismaz siltumu, lai zinu par ko man jāmaksā. Par oktobra mēnesi es maksātu tikai par divām dienām, kad bija ielaists siltums radiatoros (beidzot) jo ārā bija  - 10.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)