Banner 980x90

Krauklis: Nozīmīgāks par topošās valdības deklarāciju ir tās rīcības plāns

Vents Armands Krauklis/ Foto: Evija Trifanova/ LETA
Vents Armands Krauklis/ Foto: Evija Trifanova/ LETA

Nozīmīgāks par topošās valdības deklarācijas projektu ir valdības rīcības plāns, aģentūrai LETA pauda Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Krauklis uzskata, ka tieši tā saturs būs katalizators tam, vai valsts var cerēt uz ātrāku ekonomikas izaugsmi un efektīvāku valdības darbu.

"Valdības deklarācijas projektu apspriedām ar Māri Kučinski (ZZS) paplašinātajā Reģionālo attīstības centru apvienības valdes sēdē, mums bija vairāki priekšlikumi gan deklarācijai, gan valdības rīcības plānam, kurus Kučinskis solīja ņemt vērā. Piekrītu paša premjera kandidāta viedoklim, ka deklarācijai vajadzētu būt lakoniskākai, bet reizē saprotu, ka, veidojot koalīciju, grūti neņemt vērā koalīcijas partneru vēlmes," atklāja priekšsēdētājs.

Viņš deklarācijā saskata valdības darba pārmantojamību un reizē vēlmi būt konkrētākiem un uz rezultātu vērstākiem.

"Ja tas piepildīsies - būsim ieguvēji," piebilda Krauklis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)