Banner 980x90

Izmaiņas autobusu kustībā no 1.jūnija

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
 SIA "VTU Valmiera" informē, ka no 1.jūnija gaidāmas izmaiņas autobusu kustībā.

Līdz 31.augustam (ieskaitot) būs slēgts Valmieras pilsētas 12.maršruts. 

Līdz 9.jūnijam (ieskaitot) maršruta Valmiera – Bērzaine – Vākšēni – Valmiera reiss plkst.15.30 no Valmieras autoostas kursēs tikai darba dienās. No 10.jūnija līdz 31.augustam (ieskaitot) slēgts reiss Valmiera – Bērzaine – Vākšēni – Valmiera no Valmieras autoostas plkst.15.30.

Tāpat gaidāmas izmaiņas reģionālajos vietējās nozīmes maršrutos. Slēgs maršruta Smiltene – Trikāta – Strenči – Smiltene reisu plkst.14.15 no Smiltenes autoostas, tā vietā atklās reisu plkst.14.20 no Smiltenes autoostas. Kā arī slēgs maršruta Smiltene – Strenči – Ēvele – Smiltene reisu plkst.15.50 no Smiltenes autoostas, tā vietā atklās reisu plkst.13.35 no Smiltenes autoostas. (Reiss netiks novirzīts līdz Ēveles pienotavai un Sedai). Izpildes laiks: no 1.jūnija līdz 31.augustam. 

Izmaiņas maršrutu autobusu kustības sarakstos būs arī skolēnu vasaras brīvlaikā, no 1.jūnija līdz 31.augustam (ieskaitot). 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)