Banner 980x90

Igaunijas parlamenta vēlēšanām veltīti reklāmas plakāti izvietoti arī Valkā

Rīga, 11.febr., LETA. Igaunijas politiskās partijas pirms martā gaidāmajām kārtējām parlamenta vēlēšanām savus aģitācijas plakātus izvietojušas arī Latvijas pierobežas pilsētā Valkā.

Kā aģentūrai LETA klāstīja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciālists Ivo Leitis, politiskās reklāmas plakāti Valkā izvietoti trīs vietās, un ar pašvaldību reklāmas izvietošana ir saskaņota.

Kaimiņvalstu politiskā reklāma Valkā izvietota pie "SuperAlko" veikala, kas atrodas pie tirgus, pretī veikalam "Mego" Ausekļa ielā un Rūjienas ielas kreisajā pusē, braucot uz Igaunijas pusi.

Ar pašvaldību reklāmas izvietošana ir saskaņota, par to reklāmas izvietotājam ir jāraksta iesniegums, kuru tālāk izvērtē Reklāmas izvietošanas komisija, klāstīja pašvaldības pārstāvis.

Tāpat Leitis piebilda, ka citās vietās reklāmas izvietošana netika atļauta, jo pašvaldības saistošie noteikumi paredz dažādus ierobežojumus, piemēram, reklāma nedrīkst traucēt ceļu satiksmes drošībai.

Kārtējās parlamenta vēlēšanas Igaunijā notiks 3.martā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)