Banner 980x90

Iedvesmojošākā skolotāja iniciatīvai visaktīvāk piesakās Vidzemes reģions

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Šī gada 1.septembrī  izsludinātajai Vislatvijas iniciatīvai "Iedvesmojošākais skolotājs" jau ir saņemti ap 120 pieteikumi, visaktīvākajiem esot tieši Vidzemes reģiona audzēkņiem un piesakot vairāk nekā 50 skolotājus, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja akcijas organizatori.

Aktīvi rosās arī Kurzemes un Zemgales reģionu skolēni, savukārt vismazāk saņemto pieteikumu skaits pašlaik ir no Latgales.

Iniciatīvu "Iedvesmojošākais skolotājs" šī gada septembrī ir iesācis mobilo sakaru un interneta operators "Zelta Zivtiņa", lai pateiktos skolotājiem par viņu nenovērtējamo ieguldījumu Latvijas jaunās paaudzes izglītošanā, audzināšanā un katra skolēna personības tapšanā. Pateikties savam esošajam vai bijušajam skolotājam un palīdzēt viņam iegūt jauno Huawei viedtālruni var ikviens Latvijas iedzīvotājs, piesakot skolotāju apbalvojumam iniciatīvas mājaslapā līdz 30.septembrim: http://bit.ly/2bwQ3tL. 

Kopumā "Zelta Zivtiņa" sadarbībā ar Huawei  iepriecinās desmit laimīgos skolotājus, izvēloties divus tautas balsojuma līderus katrā reģionā.

Aicinām pieteikt ne tikai klases audzinātājus, vēstures vai matemātikas pasniedzējus, bet arī interešu izglītības, piemēram, deju skolotājus, sporta trenerus un citus – visus tos,  kuru padomi skolas gados bija neizsakāmi vērtīgi, un kuru gudrība vēl joprojām palīdz dažādās dzīves situācijās.  Rezultātus paziņosim skolotāju dienas  noskaņās, 5.oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)