Banner 980x90

Ērģemes pagastā aiztur automašīnas vadītāju teju trīs promiļu alkohola reibumā

Daugavpils, 19.jūn., LETA. Valkas novada Ērģemes pagastā policijas darbinieki aizturējuši kādu 1972.gadā dzimušu vīrieti, kurš pie sava spēkrata stūres bija sēdies teju triju promiļu alkohola reibumā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīgs Anžela Geļjanu

18.jūnijā plkst.20.21 policijā tika saņemta informācija, ka Ērģemes pagastā, pa autoceļu Valka - Rūjiena pārvietojas automašīna "Toyota", kura ar savu braukšanas stilu apdraud satiksmes drošību un citus satiksmes dalībniekus.

Izbraucot policijas norīkojumam, minētā automašīna tika apturēta. Pārbaudes gaitā tika konstatēts, ka pie transportlīdzekļa stūres vadītājs bija sēdies 2,95 promiļu alkohola reibumā.

Saistībā ar notikušo vadītājam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)