Banner 980x90

Distanču slēpošanas sacensībās Valkā sasniegts lielākais dalībnieku skaits novada vēsturē

Sestdien, 5.martā Valkas pagasta "Sedaskalnos" ar distanču slēpošanas sacensībām atklāts sacensību seriāls "Valkas četrcīņa - 2016", pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informē Valkas novada domes Sporta un jaunatnes lietu daļas vadītāja Kristīne Karole.

Par spīti dažādām prognozēm, slēpošanas trase tika sagatavota un bija gatava uzņemt slēpotgribētājus, kamēr citur Latvijā sniegs ir vēl mazāk vai vispār vairs nav.

Sacensībās kopumā startēja 87 dalībnieki no Valkas novada, Smiltenes, Grundzāles, Cēsīm, Valmieras, Jūrmalas, Gulbenes, Vecates, Mazsalacas un Igaunijas pilsētām Antslas un Tartu.

Lielajā četrcīņā jeb 15 kilometru distancē par sacensību absolūto uzvarētāju kļuva Artis Krievāns no Valmieras ar rezultātu 0:41:25.

Savukārt mazās četrcīņas distancē jeb 7,5 kilometros labāko rezultātu sievietēm uzrādīja Elīna Tauvēna no Burtnieku novada ar rezultātu 0:23:26. Šajā distancē šogad varēja startēt arī vīrieši un par labāko šajā distancē kļuva Aleksejs Burovs ar rezultātu 0:27:56.

Šogad jaunums katrā posmā ir arī labākā rezultāta uzrādīšana sievietēm Veselīgas tautas klasē, kuru uzrādīja Dana Ceplīte no Valmieras.

Paldies visiem sacensību dalībniekiem, Valkas novada domes darbiniekiem, padomdevējiem, kuri palīdzēja slēpošanas trases labiekārtošanā. Vislielāko paldies vēlamies teikt Ivaram Stahovskim - "Sedaskalnu" saimniekam, kurš slēpošanas trases iekārtošanā paveicis vislielāko darbu, lai sacensības izdotos.

11.jūnijā gaidīsim dalībniekus uz "Valkas četrcīņa - 2016" otro posmu šosejas riteņbraukšanā pie Valkas pilsētas kultūras nama. Šogad distances būs daudz aizraujošākas, izturīgākie ceļu varēs mērot līdz Naukšēniem un atpakaļ.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)