Banner 980x90

Auskari ar Swarovski kristāliem – piegāde visā Latvijā

Nela Gems sudraba auskari skaisti papildina sievietes tēlu gan ikdienā, gan arī īpašos pasākumos un svētkos. 

Auskari ir rotas, kā sievietes kolekcijā nekad nevar būt par daudz. Īpaši, ja šie auskari ir ar mirdzošajiem Swarovski kristāliem no burvīgā rotaslietu zīmola Nela Gems. 

Nela Gems ir latviešu uzņēmums, kas rada kvalitatīvus sudraba auskarus ar spožiem Swarovski kristāliem dažādās krāsās un dizainos. 

Auskaru piedāvājumā iespējams atrast gan vienkāršākus un minimālākus auskarus, gan arī greznus un košus auskarus. Piedāvājums ir ļoti plašs un piemērots dažādiem notikumiem – Nela Gems sudraba auskari skaisti papildina sievietes tēlu gan ikdienā, gan arī īpašos pasākumos un svētkos. 

Kristālu mirdzums svētkiem


Nela Gems auskari ir piemēroti dažādu svētku svinībām, ballēm un citiem pasākumiem – ar dažādu veidu un izmēru kristāliem. Piedāvājumā ir grezni un krāšņi auskari, kas neļaus sievietei palikt nepamanītai.

Grezni auskari ir klasiska izvēle, kas sievietei ļauj sajusties skaistai un elegantai. Auskarus rotā 12mm liels kristāls, kura krāsu iespējams izvēlēties no 10 Swarovski piedāvātajiem toņiem. Papildus lielajam kristālam, auskaru kājiņu rotā vēl vairāki mazāki kristāliņi.

Grezni auskari ar kristāliem jebkurai sievietei ļaus sajusties kā karalienei. Šo auskaru pamatā ir 8mm liels Swarovski kristāls pēc izvēlētās krāsas. Taču par īpaši grezniem šos auskarus padara 13 mazi kristāli, kas rotājas ap centrālo Swarovski kristālu.

Dubulti lāsīšu auskari sastāv no diviem skaistiem Swarovski kristāliem lāses formā. Tie ir ļoti viegli, taču lieliski papildinās svinību vakara tēlu. Šo auskaru pamatā ir 8mm liels kristāls un 14mm liela kristāla lāsīte.

Klasiski pērļu auskari – šis ir jaunums no Nela Gems rotaslietu kolekcijas. Auskari ir no Swarovski pērlēm un tie ir pieejami vairāk nekā 20 dažādās nokrāsās. Maigie pērļu toņi piešķir šiem auskariem īpašu juteklismu un eleganci. 

Swarovski auskari ikdienai


No citām rotām Nela Gems zīmols atšķiras ar to neapšaubāmo eleganci un apžilbinošo skaistumu. Lai arī šī zīmola auskarus iespējams pielāgot jebkuras sievietes gaumei, tie tomēr ir zināmi kā mirdzoši un iespaidīgi auskari, par ko parūpējas elegantie Swarovski kristāli. 

Nagliņauskari ar apaļu 8mm Swarovski kristālu ir lieliski piemēroti, lai ikdienai piešķirtu maigu mirdzumu. Neliels, taču skaists aksesuārs, kas papildinās sievietes koptēlu.  Viegli un ērti nagliņauskari ir klasika, kas vienmēr ir modē.

Nagliņauskari ar aplīti ir jau iepriekš minētais 8mm Swarovski kristāls, taču ar apsudrabotu vai apzeltītu tērauda riņķīti. Tā ir modernāka interpretācija klasiskajiem nagliņauskariem, kas lieliski izcels sievietes eleganci.

Kantaini auskari ir lieliska izvēle sievietei, kas arī ikdienā izvēlas mirdzēt koši. Swarovski kvadrātiņi ir pieejami pārdesmit dažādās krāsās, tāpēc ikviena sieviete spēs atrast savai gaumei atbilstošāko auskaru pāri. 

Piegāde visā Latvijā
Zīmols Nela Gems tirgo auskarus savā mājaslapā www.nelagems.com, kur ērti aplūkot plašo rotaslietu klāstu. Izvēlēto rotaslietu iespējams saņemt ar piegādi uz jebkuru vietu visā Latvijā. Veidi, kā saņemt savu sūtījumu, ir divi – ar Omnivas pakomāta starpniecību vai caur pastu. Par to vairāk iespējams izlasīt Nela Gems mājaslapas sadaļā piegāde.

Dāvana sievietei svētkos
Nela Gems rotaslietas ir brīnišķīga dāvana ne vien sev pašai, bet arī kādai citai sievietei svētkos. Rotaslietu zīmola Nela Gems auskari ar Swarovski kristāliem ir lieliska vārda dienas dāvana, kas iepriecinātu katru sievieti svētkos – mīļoto meiteni, sievu, draudzeni, māsu un mammu.

Jebkura dieviete būtu priecīga par tādu dāvanu kā Nela Gems dāvanu karte, kas ļaus izvēlēties sev mīļāko auskaru pāri un arī kristālu pēc izvēles.

Nela Gems rotaslietas iespējams iegādāties arī internetā. Zīmola interneta dāvanu karte ir pieejama arī FromMe.lv mājaslapā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)