Banner 980x90

Atklās Valkas novada mākslinieku darbu izstādi "Eksperiments – mākslas skābeklis"

Sestdien, 2.aprīlī, plkst.15.00 Valkas novadpētniecības muzejā novada mākslinieku darbu izstādi "Eksperiments – mākslas skābeklis", pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Šogad izstādē ar saviem darbiem piedalās 38 autori. Starp viņiem ir septiņi autori, kuri piedalās pirmo reizi. Pārstāvēti dažādi tēlotājmākslas žanri.

Valkas novadpētniecības muzejs, sākot ar 1994.gadu, regulāri rīko vietējo mākslinieku darbu izstādes. Kopš 2010. gada tās notiek katru gadu. Šīs izstādes apliecina, ka māksla novadā ir labā līmenī un spēj piesaistīt cilvēku uzmanību un apbrīnu. Novada mākslinieku darbu izstādes ir kļuvušas par neatņemamu sastāvdaļu vietējās kultūras dzīves norisēs.

Ieeja atklāšanas pasākumā ir bez maksas.

Izstāde apskatāma līdz 7.maijam

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)