Banner 980x90

Aprīlī notiks Valkas novada jauniešu sacensības galda tenisā

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA

Ceturtdien, 14.aprīlī, plkst.17.30 Bērnu-jaunatnes sporta skolas sporta zālē (Lauktehnikā, Varoņu ielā - 35b) notiks Valkas novada jauniešu sacensības galda tenisā, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Uz sacensībām aicināti novada jaunieši divās vecuma grupās: 2000.gadā dzimušie un jaunāki; 1991.gadā dzimušie un jaunāki. Katra vecuma grupa startēs atsevišķi. Jaunieši ar jaunietēm startē kopā.

Iepriekšēja pieteikšanās līdz otrdienai, 12.aprīlim, plkst.12.00 pa e-pastu: bjss@valka.lv norādot vārdu, uzvārdu, dzimšanas gadu un pilsētu vai pagastu.

Dalībnieki startē ar personīgajām tenisa raketēm. Galda tenisa bumbiņas nodrošinās sacensību organizatori. Sporta zālē drīkstēs ienākt tikai ar maiņas apaviem.

Pirmo trīs vietu ieguvējiem - balvas.

Sacensības organizē un vada Valkas novada BJSS sporta skola sadarbībā ar Valkas Jauniešu biroja jauniešiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)