Banner 980x90

Aprīlī aizvadīs ceturto Latvijas - Igaunijas skrējienu

Rīga, 5.marts, LETA. Aprīlī notiks jau ceturtais Latvijas - Igaunijas skrējiens, kuram dalībnieki var pieteikties līdz 10.aprīlim, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes pārstāvis Ivo Leitis.

Ceturtais Latvijas - Igaunijas skrējiens tiks aizvadīts 13.aprīlī, un piecus kilometrus garā trase vīsies cauri Valkas un Valgas pilsētām, Latvijas un Igaunijas teritorijai.

Dalībniekiem, kuri startēs desmit kilometru distancē, būs jāveic divi trases apļi.

Skrējiena bāze, starta un finiša zona atradīsies Valgā - Valgas pilsētas stadionā. Trasē būs divi dzirdināšanas punkti - viens atradīsies starta/finiša zonā, bet otrs Valkas teritorijā.

Desmit kilometru distances absolūtie uzvarētāji sieviešu un vīriešu konkurencē tiek apbalvoti ar naudas balvām - pirmās vietas ieguvēji tiks pie 200 eiro, otrās vietas - 150 eiro, bet trešās vietas - 100 eiro.

Iepriekšējās pieteikšanās gadījumā līdz 1.aprīlim dalības maksa ir septiņi eiro, līdz 10.aprīlim - desmit eiro, bet pasākuma dienā uz vietas - 15 eiro.

Nūjotājiem līdz 1.aprīlim dalības maksa ir trīs eiro, bet vēlāk un uz vietas - pieci eiro. Savukārt bērnu skrējiens notiks bez dalības maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)