Banner 980x90

Zvārtavas pagasta Mierkalna tautas namā telpas piemēros pirmsskolas grupas bērniem

Rīga, 16.maijs, LETA. Ieguldot 25 000 eiro, Valkas novada Zvārtavas pagasta Mierkalna tautas namā piecas telpas piemēros pirmsskolas grupas bērniem, nolēmusi Valkas novada dome.

Kā aģentūrai LETA stāstīja Vijciema un Zvārtavas pagasta pārvalžu vadītājs Valdis Šaicāns, šāds lēmums pieņemts, jo šā gada 1.jūnijā ir nolemts slēgt Ozolu sākumskolu. Pēc skolas slēgšanas ir nolemts pirmsskolas izglītību 12 jaukta vecuma bērniem nodrošināt iespējami tuvu dzīvesvietai, proti, Zvārtavas pagasta Mierkalna tautas namā.

"Lai varētu izvietot pirmskolas grupu Mierkalna tautas namā, ir nepieciešams izremontēt un pielāgot telpas. Tā, kā šajās telpās ir paredzēta izglītības iestāde, tad obligāti ir vajadzīgs būvprojekts. Patlaban ir izvēlēts uzņēmējs, kurš ir tiesīgs un spējīgs sagatavot interjera un arhitektūras projektu, kas kopā ar saskaņošanu maksā 2400 eiro bez PVN. Uzņēmējs, kas sagatavos inženiersadaļu un būvniecības tāmi, ir piekritis darba veikšanai, bet nav apstiprinājis izmaksas. Prognozējamā būvniecības tāme 19 900 eiro," informēja Šaicāns.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)