Banner 980x90

Vidzemes plānošanas reģiona Attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieka amatā ievēlēts Jānis Zuments

Jānis Zuments/ Foto: VPR
Jānis Zuments/ Foto: VPR

Par Vidzemes plānošanas reģiona (VPR) Attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieku ievēlēts Naukšēnu novada pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Zuments, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja Vidzemes plānošanas reģiona Administrācijas vadītāja Guna Kalniņa-Priede.

Piektdien, 9.oktobrī, Alūksnē notikušajā Attīstības padomes sēdē viņu atbalstīja 13 no 17 klātesošajiem padomes pārstāvjiem. Priekšsēdētāja vietnieka amatam kandidēja arī Smiltenes novada priekšsēdētājs Gints Kukainis, kurš guva četru padomes dalībnieku atbalstu.

Turpat norisinājās arī Vidzemes plānošanas reģionā ietilpstošo pašvaldību priekšsēdētāju Kopsapulce, kuras laikā apstiprināja jaunus Attīstības padomes dalībniekus no Beverīnas un Gulbenes novada. Attīstības padomē turpmāk darbosies Beverīnas novada domes priekšsēdētājs Sandris Brālēns, savukārt Gulbenes novadu pārstāvēs pašvaldības vadītājs Andris Apinītis.

VPR Attīstības padomes dalībnieki sēdē uzklausīja Latvijas Valsts ceļu pārstāvja informāciju par turpmākajos gados iecerētajiem darbiem Vidzemes plānošanas reģionā ietilpstošā valsts autoceļu tīklā, kā arī vienojās VPR Administrācijai uzdot sagatavot reģiona prioritāro valsts autoceļu sarakstu, ko iekļaut Valsts autoceļu sakārtošanas programmā 2016.- 2020.gadam.     

Sēdes dalībnieki plašāk tika iepazīstināti arī ar Latvijas Samariešu apvienības sniegtā pakalpojuma "Aprūpe mājas" pieejamību lauku reģionos.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)