Banner 980x90

Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē vietām apledojums apgrūtina braukšanu

Rīga, 28.febr., LETA. Šorīt vietām Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē apledojums apgrūtina braukšanu pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Apgrūtināti braukšanas apstākļi ir pa Jelgavas šoseju no Jelgavas līdz Meitenei, pa Liepājas šoseju no Kalnciema līdz Apšupes krustojumam un pa Ventspils šoseju no Strazdes līdz Usmai.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Alūksnes, Bauskas, Gulbenes, Jelgavas, Limbažu, Madonas, Talsu, Valkas un Valmieras apkārtnēs.

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistīta 42 "Latvijas autoceļu uzturētāja" ziemas dienesta tehnikas vienības.

LVC uzsver, ka autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot piesardzīgu distanci. Uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)