Banner 980x90

Vidzemē strādājošais saimniecības preču veikals "Valrek" atsauc neefektīvas atstarojošās uzlīmes

Rīga, 3.apr., LETA. Dažās Vidzemes pilsētās strādājošais saimniecības preču veikalu tīkls "Valrek" atsauc neefektīvas atstarojošās uzlīmes, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

"Valrek" pārstāvji norādīja, ka atstarojošo uzlīmju komplektam ar EAN kodu "5901271216778, ITEM NO:957409", kas iegādāts laika posmā no 2018.gada 2.janvāra līdz 2019.gada 16.janvārim, ir konstatētas neatbilstības.

Prece neatbilst standartam "Brīdinājuma aprīkojums neprofesionālajai lietošanai. Testa metodes un prasības", kas nozīmē, ka atstarotājs nepilda savas funkcijas, respektīvi, nepietiekami atstaro gaismu.

"Valrek" aicina visus, kas iegādājušies minētās uzlīmes "Valrek" tirdzniecības vietās vai sadarbības partneru tirdzniecības vietās, sazināties ar "Valrek" pa tālruni 64221155 vai e-pastu "vt@valrek.lv".

Lai saņemtu atpakaļ par uzlīmju komplektu samaksāto naudu, iedzīvotājiem jāatgriež prece veikalā, kur tā tika iegādātas.

Kā liecina informācija uzņēmuma mājaslapā, "Valrek" veikali darbojas Valmierā, Strenčos un Rūjienā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)