Banner 980x90

Valkas novada izglītības iestādēs atzīmēs Zinību dienu

Valkas novada izglītības iestādēs gaida savus audzēkņus uz pirmo skolas dienu, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.

Valkas Mākslas skola sagatavošanas grupas (līdz deviņu gadu vecumam) audzēkņus gaida piektdien, 30.augustā, plkst.15.00, bet pārējos audzēkņus - pirmdien, 2.septembrī, plkst.13.00.

Jāņa Cimzes Valkas Mūzikas skola ar koncertu (spēlēs viens no labākajiem Latvijas akordeonistiem - Kaspars Gulbis, kopā ar paša izveidoto instrumentālo ansambli) mācību gadu uzsāks 31.augustā plkst.12.00.

Pirmdien, 2.septembrī, plkst.9.00 svinīgs jaunā mācību gada sākums plānots SPII "Pumpuriņš".

2.septembrī ar svinīgo līniju mācību gadu uzsāks:
* plkst.9.00 - Valkas ģimnāzija, Valkas pamatskola, Kārķu pamatskola, Vijciema pamatskola;
* plkst.10.00 0 Ērģemes pamatskola, Ozolu pamatskola, PII "Gaismiņa".

3.septembrī svinīgi mācību gadu uzsāks:
* plkst.9.00 - Rūķu skola;
* plkst.9.30 - PII "Pasaciņa".

Valkas novada Bērnu - jaunatnes sporta skola, Valkas novada Bērnu un jauniešu centrs "Mice" mācību gadu uzsāks, tiekoties ar saviem audzēkņiem nodarbībās, informē pašvaldības pārstāve.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)