Banner 980x90

Valkas Mākslas skola gaida jaunus audzēkņus

Valkas Mākslas skolā augustā aktīvi norit audzēkņu uzņemšana, pilsētas informācijas portālam Valka24.lv pavēstīja Valkas novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne.

Bērni līdz deviņu gadu vecumam tiek uzņemti sagatavošanas grupās, bet no deviņu gadu vecuma – pirmā kursā tālākizglītības programmā "Vizuāli plastiskā māksla" bez iestājeksāmeniem. Šo programmu audzēkņi apgūst piecus gadus, par pilnībā pabeigtu mācību programmu izglītojamie saņem Apliecību par profesionālās ievirzes izglītības apgūšanu. Audzēkņus, kuri ir vecāki par 11 gadiem un uzrāda atbilstošus rezultātus, var uzņemt atbilstošās klasēs, līdz ar to mācību ilgums samazinās.

Skolā iesniedzamie dokumenti: skolas veidlapa – iesniegums, dzimšanas apliecības kopija un deklarētās dzīves vietas izziņa

Pirmā skolas diena Valkas Mākslas skolā:
* audzēkņiem līdz deviņu gadu vecumam – piektdien, 30.augustā, plkst.15.00;
* audzēkņiem no pirmā līdz piektam kursam – pirmdien, 2.septembrī, plkst.13. 00.
Šajās dienās gaidām audzēkņus un viņu vecākus, lai iepazītos ar skolu, skolotājiem un saņemtu izzinošu informāciju, kā arī uzzinātu grupu sastāvu un jauno stundu sarakstu.

Valkas Mākslas skola ir profesionālās ievirzes mācību iestāde, kas attīsta zināšanas, prasmes un vērtīborientāciju mākslā, kā arī sagatavo iestājeksāmeniem vidējās profesionālajās mācību iestādēs. Pirmajos mācību gados audzēkņi tiek mērķtiecīgi ieinteresēti mākslas mācību izziņas procesam, caur mācību uzdevumiem rosināti radošam darbam. Apzinot mākslas mācību līdzekļu plašo klāstu, darbos iemācās veikt neparastu tehniku savienojumus, grafiskus vingrinājumus, kā arī veido vienkāršus objektus.

Informācija pa telefonu 64724078 vai personīgi skolā.
Skolas darba laiks no šā gada 1.augusta katru darba dienu no plkst.9.00 līdz plkst.17.00.

Papildus informācija: Valkas Mākslas skolas pedagoģe Daiga Soloveiko, 64724078

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)