Banner 980x90

Valkas kultūras namā būs skatāma Zanes Daudziņas monoizrāde "Bruņota un bīstama"

Valmiera, 27.janv., LETA. Valkas kultūras namā notiks izrāžu apvienības "Pannas teātris" izrāde, piedzīvojumu komēdija "Bruņota un bīstama" ar aktrisi Zani Daudziņu galvenajā lomā, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes pārstāve Aksana Markoviča.

Izrāde Valkas kultūras namā notiks šodien plkst.19. Tās autore ir Aiva Birbele, režisors - Juris Rijnieks.

Zanes Daudziņas atveidotās varones vārds ir Biruta. Lai iekarotu savu iecerēto, viņa apgūst visas vīriešu savaldzināšanas prasmes. Sākot ar to, kas jāvelk mugurā, dodoties uz pirmo tikšanos, kā lietot ķermeņa valodu, līdz frāzēm, kuras lietot tikšanās reizē.

"Tas ir vienkāršs, jautrs, piedzīvojumiem bagāts stāsts par sievieti, kura satiek savu īsto mīlestību. Izrāde būs mazliet kā šovs, lai ir jautri, skaisti, forši, emocionāli, smieklīgi un smeldzīgi vienlaicīgi," par izrādi stāsta tās režisors Juris Rijnieks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)