Banner 980x90

Valkas Izglītības pārvalde ielūdz uz Karjeras dienu

Ceturtdien, 13.martā, Valkas novada Izglītības pārvalde organizē gadskārtējo Karjeras dienu novada 9.klašu skolēniem, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Valkas novada Izglītības pārvaldes vadītāja informē, ka šajā dienā skolēniem būs iespēja uzzināt par vidējās izglītības ieguves iespējām un ārpusskolas aktivitātēm Valkā, tikties ar Nodarbinātības valsts aģentūras Valkas filiāles karjeras konsultantu, viesoties Valkas ģimnāzijā un Valgas profesionālās izglītības centrā.

Pasākums sāksies plkst.8.45 Valkā, Beverīnas ielā 3, zālē. Skolēniem tiks piedāvāta tikšanās ar dažādu nozaru pārstāvjiem, kuri prezentēs savā darbības jomā nepieciešamās specialitātes, informēs par iespējām apgūt profesiju un atrast darbu (aicināti VUGD Vidzemes reģiona brigādes Valkas daļas, Dabas aizsardzības pārvaldes Vidzemes reģionālās administrācijas, SIA "Foran Real Estate" pārstāvji). Savas izglītības iestādes un izvēlētās studiju programmas prezentēs Valkas ģimnāzijas absolventi, tagad jau koledžu un augstskolu studenti.

Šajā dienā Valgas profesionālās izglītības centrā būs atvērto durvju diena. No plkst.10.00 līdz plkst.13.00 būs iespēja iepazīties ar skolu un izglītības programmām latviešu valodā. Valgā ir iespēja mācīties latviešu valodā pēc 9.klases beigšanas kokapstrādes specialitātē.

Šobrīd tur mācās 2 latviešu grupas. Savukārt, vidusskolu beidzējiem ir iespēja angļu valodā apgūt transporta loģistikas specialitāti. Šā gada 1.februārī jau bija izlaidums pirmajiem 5 latviešu jauniešiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)