Banner 980x90

Valkas ģimnāzija sumina uzcītīgākos skolēnus

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 22.decembrī jau desmito reizi Valkas ģimnāzijā notika svinīgā Ziemassvētku pieņemšana pie direktores.

Uz pieņemšanu tiek aicināti uzcītīgākie un veiksmīgākie skolēni, kuri 2015/2016.gada 1.semestrī uzrādījuši augstus mācību rezultātus un sabiedrisko aktivitāti skolā, pilsētā un novadā. Pasākumā tradicionāli pasniedza Rotari stipendijas, kā arī pateicās skolēniem un skolotājiem. Par muzikāliem pārsteigumiem rūpējās grupa "Skyway".

Šogad Rotari stipendijas saņēma trīs ģimnāzijas audzēkņi – Ģirts Sula, Jurģis Mežulis un Elīna Šnuka.

Šogad pirmo reizi ģimnāzijas direktores pieņemšanā domes priekšsēdētājs pasniedza Venta Armanda Kraukļa pateicību. Par augstiem sasniegumiem mācību darbā, sabiedriskajām aktivitātēm un piederību skolai, pilsētai un novadam to saņēma ģimnāzijas audzēkne Dārta Lozda. Jauno apbalvojumu pasniegs 2 reizes gadā – kalendārā un mācību gada noslēgumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)