Banner 980x90

Valkas ģimnāzija sirsnīgi gaida ciemos skolas absolventus

Foto: valka.lv
Foto: valka.lv

Valkas ģimnāzijas salidojums notiks  2., 3.oktobrī. Skola sirsnīgi gaida ciemos absolventus, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Piektdiena, 2015.gada 2.oktobris

* No plkst.9.00  – visiem Valkas ģimnāzijas skolēniem notiks klases stunda par skolas vēsturi, būs tikšanās ar absolventiem un svētku koncerts skolas zālē, kurā uzstāsies skolas mākslinieciskie kolektīvi.

* Plkst.21.00  - Sveču jeb Cepurīšu gājiens (Valkas ģimnāzija – Valkas kultūras nams – Lugažu ev.lut.baznīca – Putraskalns)  piemiņas plāksnes atklāšana, svētbrīdis, zvanu ansambļa koncerts, sveču instalācija.

Sestdiena, 2015.gada 3.oktobris
* No 9.00 – ģimnāzija atvērta apmeklētājiem;
* 16.00 –  skolotāju un skolas darbinieku tikšanās;
* 17.00 – viesu stunda "Dzimšanas dienas torte", piedalās lūgtie viesi;
* 18.00 – koncerts "Valcēnieši Valkai" kultūras namā;
* 20.00 –  absolventu tikšanās skolā, klases audzināšanas stundas;
* no 21.00 – balle skolas zālē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)