Banner 980x90

Valkas domeaizņemsies 667 783 eiro katlu mājas atjaunošanai

Valmiera, 30.jūn., LETA. Valkas novada dome šonedēļ lēmusi aizņemties 667 783 eiro katlu mājas būvdarbiem un jauna kurināmā katla iegādei, aģentūra LETA noskaidroja pie Valkas novada domes pārstāves Aksanas Markovičas.

Pašvaldība iecerējusi atjaunot katlu māju Varoņu ielā 39, ko pašvaldība iegādājās 2012.gadā. Šobrīd tur esošie katli atrodas avārijas stāvoklī, tāpēc nepieciešama to nomaiņa, jo pastāv iespēja, ka tie ziemas periodā varētu plīst un iedzīvotāji varētu palikt bez siltuma.

Tāpat katlu labošana un turpmāka lietošana ir dārga un neizdevīga.

Jau vēstīts, ka tiesības atjaunot Valkas katlu māju par 541 896 eiro ieguva SIA "P.M.G.".

Pašvaldības mājaslapā pieejamie dokumenti vēsta, ka SIA "P.M.G." lēmis katlu mājas būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību nodot SIA "Strasa Konsultanti" pārziņā, šķeldas kurināmo katlu automatizācijas projektēšanu un izbūvi uzticēt SIA "JPL", bet vēl daļu darba nodot AS "Komforts".

"Firmas.lv" dati vēsta, ka SIA "P.M.G." 2016.gadā nopelnīja 513 eiro un sasniedza apgrozījumu 2,23 miljonu eiro apmērā. Rīgā reģistrētais uzņēmums pieder Ojāram Bitem, Sandrai Treijai un Gundaram Spalim. Tajā strādā 26 darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)