Banner 980x90

Valkā viesosies Igaunijas valsts prezidente Kersti Kaljulaida

Daugavpils, 15.marts, LETA. Ceturtdien un piektdien, 16.martā un 17.martā, jaunā Igaunijas valsts prezidente Kersti Kaljulaida ar delegāciju dosies divu dienu darba vizītē uz Valgu, Tervu un Otepē, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Aksana Markoviča.

16.martā prezidente plāno apmeklēt Tāgeperas ciema biedrību, uzņēmumu "Ritsu AS Helme", kas nodarbojās ar māju projektēšanu, ražošanu un būvniecību, Tervas jauniešu centru, Puides lauku saimniecību un Tehvandi sporta centru, kur diskutēs par sporta un tūrisma jomas attīstīšanu Otepē.

Turpinot darba vizīti, 17.martā Kaljulaida viesosies Valgas bērnudārzā "Pääsuke". Vēlāk prezidente iepazīšanās vizītē dosies uz Valku, kur apmeklēs Valkas Mākslas skolu un tiksies ar skolas direktori Marutu Stabulnieci un ar Valkas novada domes speciālistiem. Tikšanās gaitā Kaljulaidai tiks stāstīts par Valkas - Valgas sadarbību dažādās jomās, par kopējiem projektiem un dvīņu pilsētu attīstību.

Vizītes noslēgumā Igaunijas valsts prezidentei ir ieplānota tikšanās ar Valgas apriņķa vietējo pašvaldību vadītājiem. Pēc šīs tikšanās avīzes "Valgamaalane" žurnālistiem būs iespēja saņemt amatpersonu atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)