Banner 980x90

Valkā policisti aizturējuši reibumā esošu autovadītāju, kurš policistiem devis 300 eiro kukuli

Rīga, 20.maijs, LETA. Valkā policisti aizturējuši reibumā esošu autovadītāju, kurš policistiem devis 300 eiro kukuli, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Vakar, 19.maijā, plkst.5.50 Valkā, Semināra ielā, Satiksmes uzraudzības rotas darbinieki par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas saistīts ar braukšanu reibumā, apturēja kādu "BMW X6" automašīnas vadītāju, kurš ceļu satiksmē piedalījās 2,42 promiļu reibumā.

Apturētā transportlīdzekļa vadītājs bija kāds 1980.gadā dzimis vīrietis, un, lai izvairītos no administratīvā soda, viņš policistiem deva 300 eiro "kukuli". Policisti pārkāpēju aizturēja.

Kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma pēc Krimināllikuma 323.panta, kurā par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)