Banner 980x90

Valkā oficiāli noslēgts mācību gads

Ceturtdien, 6.jūnijā Valkā tika aizvadīts mācību gada noslēguma pasākums – pieņemšana pie novada domes priekšsēdētāja, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Svētku reizē domes priekšsēdētājs 74 skolēniem pasniedza dažāda lieluma stipendijas par teicamām sekmēm, par sasniegumiem mācību priekšmetu olimpiādēs, par sasniegumiem dažādos mūzikas konkursos, par sasniegumiem dažādos konkursos, skatēs, sacensībās. Par sasniegumiem sportā skolēni saņems stipendijas gada pasākumā Sporta laureāts.

Valkas novada pašvaldība informē, ka savukārt Valkas novada Pateicību un naudas balvu saņēma desmit pedagogi par ieguldījumu pedagoģiskajā darbā.

Izglītības pārvaldes Atzinības rakstu un naudas balvu saņēma 13 pedagogi, bet Izglītības pārvaldes Pateicības saņēma 18 pedagogi.

Pateicību saņēma arī izglītības iestāžu kolektīvi par atbalstu novada pasākumu organizēšanā.

Pasākuma otrajā daļā uzstājās Strenču Mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)