Banner 980x90

Valkā notiks amatiermākslas kolektīvu vadītāju un nozares speciālistu gada sapulce

Valmiera, 6.janv., LETA. 22.janvārī plkst.14 Valkas pilsētas kultūras namā notiks Valkas novada kultūras iestāžu, visu žanru amatierkolektīvu vadītāju un nozares speciālistu gada sapulce, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes masu pasākumu organizatore Līga Lāne.

Sapulces laikā tiks prezentēti pētījumi: "Kolektīvu vadītāju loma Dziesmu un deju svētku tradīcijas pārmantošanā" un "Dziesmu un deju svētku tradīcija māksliniecisko kolektīvu ikdienas praksēs". Tos prezentēs Agnese Hermane, Valsts pētījumu programmas "Habitus" pētniece, Latvijas Kultūras akadēmijas docente un Līga Vinogradova, Valsts pētījumu programmas "Habitus" zinātniskā asistente.

Tiks spriests arī par novada amatiermākslas kolektīvu darbību, regulējumu, 2017.gadā plānotajiem svētkiem un konkursiem un skatēm. Kā arī paredzēta diskusiju daļa, kurā būs iespējas dalīties ar saviem priekšlikumiem un ieteikumiem ar nodaļas darbiniekiem un deputātiem.

Pasākumu rīko Valkas novada domes Izglītības, kultūras, sporta un jaunatnes nodaļa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)